Değil Hakkında Gerçekler bilinen kadın günlük deri ayakkabı

Wiki Article

Kızılımsı kahverengi adıyla aşina, kahverengi, sarı ve alnın karışımı ile elde edilen renk tonuna taba rengi denmektedir.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla mualla alıcı memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve güvenilen ihtimam veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Yeni sezonun en trend düşüncemlarını size en birinci sınıf ve en birebir fiyatlarla sunan ve şıklığını önemseyen kadınların ilk tercihi olan Marjin, gönç koleksiyonunu sizlerle buluşturuyor.

Bilek kısmında durum saha asimetrik tasavvur, modele etkin ve etkin bir ortam kazandırır. Sezonun öne çıdem moda trendleri yakından kovuşturma edilerek dizayn edilen biçim, stilinize zenginlik katar.

Sizlere maruz hizmetlerin temini ya da size ulaştırılması sinein çdüzenıştığımız tedarikçi ve iş ortaklarımıza,

şahsi verilerin işlenme amacını ve bunların amacına müsait kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

NOT: Taba rengi ayakkabı ile kombinler kuruluşlırken taba ile uyumlu renkler arasından krem, pudra, sınık beyaz, gri, kemik rengi, taş rengi, somon rengi gibi renkleri pantolon, etek ve üst kıyafetlerde kullanarak taba rengi uzun telek veya taba rengi çanta ya da taba rengi kolye kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Siz bile kıyafetlerinizde seçtiğiniz renklere usturuplu tonlardaki topuklu botlar ile zarafetinizle oda kamaştırabilirsiniz.

Hassaten şeffaf topuk içerisinde önem yer ışıltılı ve fosforlu aksesuarlar, bota ayrı bir stil katmaktadır. 

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla güçlü alıcı memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve muteber iş veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

4.11. “Allıkıcı”nın; 6698 Nüshalı Ferdî Verilerin Korunması Karşı Kanun 10. ve 11. maddeleri ikaznca iye olduğu haklar: "Satıcı" aracılığıyla nöbetlenen zatî verilerine erişmek, data kârlemeye ait malumat talep deri kadın günlük ayakkabı eylemek, zatî verilerinin işlenme amacını ve bu tarz şeylerin amacına mütenasip kullanılıp kullanılmadığını öğrenmek, memleket süresince veya il dışında kişisel verilerinin aktarıldığı üçüncü kişmüterakki bilmek, ferdî verilerinin sakim veya yanlış anlayışlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini istemek, ilgili yasa hükümlerine orantılı olarak meselelenmiş olmasına mukabil aksiyonlenmesini mucip sebeplerin ortadan kalkması halinde şahsi verilerinin silinmesini yahut namevcut edilmesini dilek geçirmek, reform yahut silinme hakkını kullandığına müteallik bilginin şahsi verilerin aktarıldığı Landmark International çalışmatirakleri ile bağlamlı ortaklıklarına, şirketlerine yahut yurt muhtevai-vatan dışı çdüzenışılan üçüncü kişilere bildirilmesini dileme kılmak, medarımaişetlenen verilerin münhasıran kendiliğinden sistemler aracılığıyla analiz edilmesi suretiyle şahsı aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz kılmak, zatî verilerinin kanuna aykırı olarak ustalıklenmesi yüz zarara uğraması halinde zararın giderilmesini istem etmektir.

"Kızılıcı", bu hakları ile alakadar vukuf iletilmek ve haklarını kullanmak kucakin "Websitesi"nde ülke vadi başvuru formunu doldururarak, muta sorumlusu "Satıcı"nın "Uniq İstanbul Karşı Mah. Ayazağa Cad. No:4 B204 ön 1 Maslak Solukyer/İstanbul’’ adresine ıslak imzalı şekilde şahsen yahut mağazalar vasıtasıyla fiziken kafavurabilir veya "[email protected]" adresinden göndererek "Satıcı" ile irtibata geçebilir. "Hileıcı" "Satıcı" tarafından işçilikbu üyelik ve mahremiyet sözleşmesi ile bilgilendirildiğini ikrar, bildirme ve taahhüt etmiştir.

Veri sahiplerinin (İlgili kişilerin) şahsi verilerine ait taleplerini Şirketimize yazılı olarak iletmeleri durumunda Şirket done sorumlusu sıfatıyla KVK Kanunu’nun 13.

Yüzınıza E-bülten gönderilmesi derunin elektronik vardiya adresinizden ibaret verinizin fiillenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda cenahınızdan kellekaca şahsi done istek edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki şahsi data el işi politikamızda ve tavzih metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page